Over Hotelservices

Welkom bij Anjer Hotelservices, uw bedrijf voor housekeeping en gespecialiseerd in huishoudelijke diensten binnen uw hotel. Met Anjer Hotelservices heeft u een betrouwbare schoonmaakpartner die oprechte belangstelling heeft voor uw hotel en gasten. Bij Anjer Hotelservices zijn we gefocust om de beleving van uw gast te bevorderen.

Onze housekeepers zijn ervaren en nemen een verantwoorde houding aan voor een optimaal schoon hotel. Ze zijn met passie gedreven, gevoed met kennis en hebben een bagage aan ervaring. Dit, aangevuld met een gastvriendelijke benadering, verzekert u van een schoon hotel welke de gastbeleving verbeterd. Want niets is fijner dan om in een schoon hotel te slapen.

Bij Anjer Hotelservices bent u verzekerd van goede schoonmaak van uw hotel.

Alle diensten van Anjer Hotelservices

Wij zijn actief in een grote hoeveelheid sectoren. Dit is een selectie van de bedrijven die we bedienen met onze diensten:

  • Housekeeping
  • Schoonmaakdiensten
  • Glasbewassing
  • Tapijtreiniging
  • Handyman
  • Sanitaire supplies

Housekeeping

Anjer Hotelservices, uw schoonmaakbedrijf voor hotels, heeft al lange tijd ervaring met housekeepig. De hygiëne van uw hotel draagt bij aan de uitstraling van uw hotel; en het bevordert het verblijf van uw gasten. Daarom zijn onze medewerkers zijn getraind om de beleving van de gast te verbeteren. Door uw gasten voorop te stellen, gaan wij een stap verder dan alleen schoonmaak. Ons doel is dat uw hotel gastvrijheid uitstraalt en de beleving bevordert. Anjer Hotelservices biedt een grote scala aan diensten, onder andere: housekeepingschoonmaakhandyman en tapijtreiniging. Vanwege onze brede scala aan diensten, is Anjer Hotelservices een one-stop-shop voor alle schoonmaak behoeftes van uw hotel.

Flexibel, actie georiënteerd en en snelle schoonmaak van uw hotel

Bij Anjer Hotelservices stellen we naast de gast, u als klant voorop. Daarom zijn onze drie uitgangspunten flexibiliteit, snelheid en actie. Door flexibel te zijn, kunnen we u op het juiste moment, de juiste diensten leveren. Vaak is de schoonmaak van uw hotel dringend. Daarom, nemen we indien gewenst snel actie met het reinigen en schoonmaken van uw hotel. Bekijk onze werkwijze voor onze plan van aanpak.

Kwaliteit en betrouwbaarheid in hygiëne

Bij ons bent u altijd verzekerd van een hygiënisch en schoon hotel. Door steeds te innoveren en onze medewerkers bij te scholen, kunnen we de schoonste hotels blijven leveren. Niets is fijner dan slapen in een schoon hotel. Een van onze sterkste punten als schoonmaakpartner, is de sterke prijs-kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw hotel en maak kennis met Anjer Hotelservices.

Maatschappelijk verantwoord schoon

Anjer heeft zich door de jaren heen bewezen als een bedrijf dat staat voor een schone omgeving waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. We zijn gecertificeerd volgends de ISO normen 9001:2015. De normeisen van 14001 zijn hierin opgenomen. Dit staat garant voor een goede milieuzorgsysteem.

Wij voeren actief beleid om zoveel mogelijk mens- en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Hierbij wordt rekening gehouden met de kwaliteit van de schoonmaakmiddelen, maar ook met de manier waarop afval wordt verwerkt. We maken bij Anjer geen gebruik van gevaarlijke stoffen en/of producten met gevaarlijke stoffen.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.